Klub celiakie pro Ostravu a Moravskoslezský kraj, z.s.


Restaurace U vařečky

17.11.2015 11:53

—————

Zpět


V centru Ostravy na ul. Přívozská 30 byla otevřená "Restaurace U vařečky" jejíž provozovatelem je Mgr. Lenka Vařeková. Paní Vařeková je zároveň majitelkou firmy Zdravá Vařečka. S firmou Zdravá Vařečka náš klub již delší dobu spolupracuje. Na rok 2016 jsme s firmou uzavřeli novou Dohodu o spolupráci. Pro členy KCO-MSK se nám podařilo vyjednat slevu ve výši 10 % na bezlepkové obědy. Na základě předložení platného členského průkazu KCO-MSK bude sleva odečtena z celkové ceny MENU.

Zaměstnaci restaurace absolvovali školení na téma "Bezlepková dieta a příprava bezlepkové stravy". Zástupci školící organizace KCO-MSK vydali restauraci certifikát s platností na jeden rok. 

Pokud pracujete v centru nebo zavítáte do Ostravy jen tak pro vyřízení osobních záležitosti nezapomeňte se do Restaurace U vařečky zastavit na oběd. 

Provozní doba: Po - Pá 9,00 - 16,00

Polední MENU je vždy uvedeneno na webových stránkách. Můžete si vybrat ze 3 různých jídel. Jedno jídlo je vždy bezlepkové. Polévka je součástí MENU a na požádání ji připraví bez lepku.

www.zdrava-varecka.cz/restaurace